Ramen, deuren en kozijnen bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw buitengevel. Door deze onderdelen periodiek te onderhouden voorkomt u vroegtijdige slijtage en defecten. Wij leveren, monteren, reinigen, onderhouden en renoveren alle soorten en maten ramen, kozijnen en deuren: hout, aluminium en kunststof, draai-kiepramen, schuiframen inclusief het raam- en deurbeslag, hang- en sluitwerk. Op het gebied van schuiframen zijn wij de enige producent van onderdelen van de PH-schuiframen van De Kock van Gelder. Tevens kunnen wij prachtige stalen kozijnen met bijpassende deur leveren, met een brandwerendheid tot 60 minuten. De deuren zijn in alle kleuren, maten, gefineerd en met of zonder raam verkrijgbaar en voorzien van hang- en sluitwerk met politiekeurmerk. U ontvangt deze met certificaten voor zowel inbraak en brandveilig van het SKG.

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur

Wij adviseren om uw ramen, kozijnen en deuren 1x per drie jaar te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren we ook het hang- en sluitwerk, voeren kleine reparaties in de meeste gevallen ter plekke uit, smeren de draai-elementen en stellen deze waar nodig opnieuw af. Heeft u houten kozijnen? Dan heeft u kans op houtrot. Met regelmatig onderhoud en schilderwerk kunt u dit voorkomen. Een aangetast kozijn kunnen we vaak nog duurzaam saneren middels het Window Care Systeem. Vervolgens zorgen wij er met vakkundig schilderwerk voor dat uw kozijnen een goede beschermlaag krijgen en er weer als nieuw uitzien.

Raambeslag, deurbeslag en hang- en sluitwerk

Het onderhoud van beslag van verouderde ramen en deuren wordt vaak vergeten. Bij vervanging van het beslag, streven wij ernaar zoveel mogelijk hetzelfde beslag te plaatsen; in 95% van de gevallen wordt er nog met originele producten gewerkt. Indien hetzelfde beslag niet meer leverbaar is, kunnen wij door ons brede netwerk van inkoopkanalen, altijd een passende oplossing bieden.

 

Onderhoud aan gevel
Vastzetten raamkozijn

Is uw gevel toe aan een onderhoudsbeurt?

Vraag een offerte aan.